— ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η ρεφλεξολογία, είναι μια φυσική συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά. Η διέγερση των αντανακλαστικών έχει ως αποτέλεσμα την ολιστική ομαλοποίηση του κεντρικού και αυτόνομου νευρικού συστήματος έχοντας ως αποτέλεσμα την αντίδραση των συστημάτων του οργανισμού που συνδέονται με αυτά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— PRANIC HEALING (Δια Ζώσης και Online)

To Pranic Healing είναι μια ενεργειακή θεραπεία που αναπτύχθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui. Το θεραπευτικό αυτό σύστημα χρησιμοποιεί την ενέργεια για να επιφέρει την ομοιόσταση στο σώμα. Στηρίζεται στην αρχή της αυτοΐασης του σώματος, τη δυνατότητα δηλαδή του σώματος να θεραπεύει τον εαυτό του . Ο μηχανισμός της αυτοΐασης ενισχύεται και ενεργοποιείται όταν αυξήσουμε τη ζωτική ενέργεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— Μαθήματα FACE YOGA (Online)

Η εκγύμναση προσώπου είναι σύνολο ασκήσεων, εκφράσεων και πιέσεων που βελτιώνει την εμφάνιση και ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Είναι μια μοναδική τεχνική που εξομαλύνει εντυπωσιακά τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο. Επικεντρώνεται στις κινήσεις και τις εκφράσεις και διδάσκει πώς να εξασκούμε το πρόσωπό μας ώστε να έχουμε σαν αποτέλεσμα φωτεινή και σφριγηλή επιδερμίδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— REJUVANCE

Το Rejuvance είναι μία ολιστική, φυσική μέθοδος που εφαρμόζει δύο τεχνικές οι οποίες ανανεώνουν και αναζωογονούν το πρόσωπο. Η λέξη ολιστική σημαίνει ενεργοποίηση σε σώμα, νου και ψυχή. Το Rejuvance επιδρά ταυτόχρονα σε αυτά τα τρία επίπεδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) είναι μια μέθοδος, που χρησιμοποιεί συσκευές που εκπέμπουν χαμηλής και ελεγχόμενης έντασης ηλεκτρικό ρεύμα, επάνω σε βελονιστικά σημεία, με σκοπό την εξισορρόπηση της ψυχοσωματικής κατάστασης του ανθρώπου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— SRT (Δια Ζώσης και Online)

Το Spiritual Response Therapy (SRT) είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί το εκκρεμές και μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένους πίνακες-διαγράμματα μέσω των οποίων εντοπίζει προγράμματα και μοτίβα που μας εμποδίζουν στην καθημερινότητά μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— Λεμφική Παροχέτευση Προσώπου – Σώματος

H μάλαξη λεμφικής παροχέτευσης είναι ένας εξειδικευμένος τύπος μάλαξης που βοηθά απαλά το λεμφικό σύστημα στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών του σώματος, της κυκλοφορίας του αίματος και των μηχανισμών του ανοσοποιητικού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— Αποτοξίνωση ποδιών (Foot Detox)

Η απομάκρυνση των τοξινών, δηλαδή των επιβλαβών ουσιών από το ανθρώπινο σώμα είναι απαραίτητη, αν θέλουμε αυτό να λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η θεραπεία με βεντούζες είναι μια αρχαία τεχνική που την γνώριζαν οι περισσότεροι λαοί, και διασώθηκε σαν παραδοσιακή- λαϊκή ιατρική και στη χώρα μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ BACH (Δια Ζώσης και Online)

Τα ανθοϊάματα Bach είναι μια ανακάλυψη του dr Edward Bach, ενός Βρετανού ιατρού, βακτηριολόγου, που έζησε στις αρχές του 20ου αιώνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Χαλαρώστε και αναζωογονήστε το σώμα και το μυαλό σας!

Καλώς ήρθατε στον αναλυτικό οδηγό μας για τη χαλαρωτική μάλαξη, μια υπέροχη εμπειρία που σας βοηθά να χαλαρώσετε, να αποφορτιστείτε και να αναζωογονήσετε το σώμα και το μυαλό σας. Σε αυτή την ενότητα, εμβαθύνουμε στον κόσμο της χαλαρωτικής μάλαξης, ρίχνοντας φως στα οφέλη, τις τεχνικές και την απόλυτη εμπειρία που προσφέρει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η βεντούζα προσώπου είναι μια επαναστατική θεραπεία φροντίδας του δέρματος που κερδίζει δημοτικότητα για τα απίστευτα οφέλη της στη βελτίωση της υγείας του δέρματος και την ενίσχυση της συνολικής εμφάνισης του προσώπου. Η βεντούζα προσώπου είναι μια παραδοσιακή πρακτική που προέρχεται από την αρχαία κινεζική ιατρική και περιλαμβάνει τη χρήση μικρών βεντούζων για τη δημιουργία ενός αποτελέσματος κενού στην επιφάνεια του δέρματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΜΑΛΑΞΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η μάλαξη κυτταρίτιδας είναι μια φυσική και μη επεμβατική θεραπευτική επιλογή που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και να προωθήσει ένα πιο λείο δέρμα. Αποτελεί μια εξειδικευμένη τεχνική που στοχεύει στη στόχευση και τη διάσπαση των λιποαποθέσεων που ευθύνονται για την ανομοιόμορφη υφής του δέρματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – ΒΙΟΑΝΑΔΡΑΣΗ

Η βιοανάδραση είναι η διαδικασία παρακολούθησης των ακούσιων αντιδράσεων του σώματος, προκειμένου να διδαχθεί ένα άτομο να αναπτύξει τον έλεγχο αυτών των λειτουργιών. Ο χειριστής χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας για να διδάξει στο δέκτη πώς να προσαρμόζεται στις αντιδράσεις του σώματός του, προκειμένου να ελέγχει συγκεκριμένα συμπτώματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία με διόδους εκπομπής φωτός (LED), μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία, έχει κερδίσει αξιοσημείωτη προσοχή. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα μήκη κύματος φωτός, η θεραπεία LED αναγνωρίζεται γρήγορα για την ικανότητά της να αντιμετωπίζει διάφορες δερματικές ανησυχίες, να επιταχύνει την επούλωση πληγών και να προάγει τη συνολική ευεξία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— SU JOK

Το Su Jok είναι μια χειροπρακτική θεραπευτική μέθοδος που προέρχεται από την Νότιο Κορέα και έχει περίπου 40 χρόνια ζωής. Την εμπνεύστηκε και την ανέπτυξε ο Park Jae Woo. Su στην κορεατική γλώσσα σημαίνει χέρι, Jok σημαίνει πόδι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

Η εξέταση βιοσυντονισμού θεωρείται μία από τις πιο ακριβείς μεθόδους, μπορεί να ανιχνεύσει λεπτές ενεργειακές ανισορροπίες στο σώμα που μπορεί να προκαλούν ευαισθησίες στα τρόφιμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

Αγωνίζεσαι να κόψεις το κάπνισμα και ψάχνεις για μια φυσική και αποτελεσματική λύση; Στο Anima Healing Center σου προσφέρουμε αυτό ακριβώς. Το κάπνισμα είναι μια συνήθεια με την οποία πολλοί άνθρωποι παλεύουν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ