— ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Η ρεφλεξολογία, είναι μια φυσική συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά. Η διέγερση των αντανακλαστικών έχει ως αποτέλεσμα την ολιστική ομαλοποίηση του κεντρικού και αυτόνομου νευρικού συστήματος έχοντας ως αποτέλεσμα την αντίδραση των συστημάτων του οργανισμού που συνδέονται με αυτά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— PRANIC HEALING

To Pranic Healing είναι μια ενεργειακή θεραπεία που αναπτύχθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui. Το θεραπευτικό αυτό σύστημα χρησιμοποιεί την ενέργεια για να επιφέρει την ομοιόσταση στο σώμα. Στηρίζεται στην αρχή της αυτοΐασης του σώματος, τη δυνατότητα δηλαδή του σώματος να θεραπεύει τον εαυτό του . Ο μηχανισμός της αυτοΐασης ενισχύεται και ενεργοποιείται όταν αυξήσουμε τη ζωτική ενέργεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— FACE YOGA

Η εκγύμναση προσώπου είναι σύνολο ασκήσεων, εκφράσεων και πιέσεων που βελτιώνει την εμφάνιση και ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Είναι μια μοναδική τεχνική που εξομαλύνει εντυπωσιακά τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο. Επικεντρώνεται στις κινήσεις και τις εκφράσεις και διδάσκει πώς να εξασκούμε το πρόσωπό μας ώστε να έχουμε σαν αποτέλεσμα φωτεινή και σφριγηλή επιδερμίδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— REJUVANCE

Το Rejuvance είναι μία ολιστική , φυσική μέθοδος που εφαρμόζει δύο τεχνικές οι οποίες ανανεώνουν και αναζωογονούν το πρόσωπο. Η λέξη ολιστική σημαίνει ενεργοποίηση σε σώμα, νου και ψυχή. Το Rejuvance επιδρά ταυτόχρονα σε αυτά τα τρία επίπεδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ

O διαλογισμός στις Δίδυμες καρδίες χρησιμοποιεί την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης προκειμένου να μας κάνει ένα κανάλι ευλογιών για τη γη. Είναι ένας εύκολος, γρήγορος καθοδηγούμενος διαλογισμός που εφαρμόζουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από το θρησκευτικό τους προσανατολισμό.

— ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε να εφαρμόζετε απλά πρωτόκολλα θεραπείας στους άλλους και στον εαυτό σας. Θα μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ισορροπία σε όλα τα επίπεδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ