Η ρεφλεξολογία, είναι μια φυσική συμπληρωματική μέθοδος θεραπείας, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά. Η διέγερση των αντανακλαστικών έχει ως αποτέλεσμα την ολιστική ομαλοποίηση του κεντρικού και αυτόνομου νευρικού συστήματος έχοντας ως αποτέλεσμα την αντίδραση των συστημάτων του οργανισμού που συνδέονται με αυτά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ
— PRANIC HEALING

To Pranic Healing είναι μια ενεργειακή θεραπεία που αναπτύχθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui. Το θεραπευτικό αυτό σύστημα χρησιμοποιεί την ενέργεια για να επιφέρει την ομοιόσταση στο σώμα. Στηρίζεται στην αρχή της αυτοΐασης του σώματος, τη δυνατότητα δηλαδή του σώματος να θεραπεύει τον εαυτό του . Ο μηχανισμός της αυτοΐασης ενισχύεται και ενεργοποιείται όταν αυξήσουμε τη ζωτική ενέργεια.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— Μαθήματα FACE YOGA (Online)

Η εκγύμναση προσώπου είναι σύνολο ασκήσεων, εκφράσεων και πιέσεων που βελτιώνει την εμφάνιση και ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Είναι μια μοναδική τεχνική που εξομαλύνει εντυπωσιακά τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο. Επικεντρώνεται στις κινήσεις και τις εκφράσεις και διδάσκει πώς να εξασκούμε το πρόσωπό μας ώστε να έχουμε σαν αποτέλεσμα φωτεινή και σφριγηλή επιδερμίδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— REJUVANCE

Το Rejuvance είναι μία ολιστική, φυσική μέθοδος που εφαρμόζει δύο τεχνικές οι οποίες ανανεώνουν και αναζωογονούν το πρόσωπο. Η λέξη ολιστική σημαίνει ενεργοποίηση σε σώμα, νου και ψυχή. Το Rejuvance επιδρά ταυτόχρονα σε αυτά τα τρία επίπεδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο Ηλεκτροβελονισμός (χωρίς βελόνες) είναι μια μέθοδος, που χρησιμοποιεί συσκευές που εκπέμπουν χαμηλής και ελεγχόμενης έντασης ηλεκτρικό ρεύμα, επάνω σε βελονιστικά σημεία, με σκοπό την εξισορρόπηση της ψυχοσωματικής κατάστασης του ανθρώπου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— SRT

Το Spiritual Response Therapy (SRT) είναι μια τεχνική που χρησιμοποιεί το εκκρεμές και μια σειρά από ειδικά σχεδιασμένους πίνακες-διαγράμματα μέσω των οποίων εντοπίζει προγράμματα και μοτίβα που μας εμποδίζουν στην καθημερινότητά μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— Λεμφική Παροχέτευση Προσώπου – Σώματος

H μάλαξη λεμφικής παροχέτευσης είναι ένας εξειδικευμένος τύπος μάλαξης που βοηθά απαλά το λεμφικό σύστημα στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών του σώματος, της κυκλοφορίας του αίματος και των μηχανισμών του ανοσοποιητικού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— Αποτοξίνωση ποδιών (Foot Detox)

Η απομάκρυνση των τοξινών, δηλαδή των επιβλαβών ουσιών από το ανθρώπινο σώμα είναι απαραίτητη, αν θέλουμε αυτό να λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η θεραπεία με βεντούζες είναι μια αρχαία τεχνική που την γνώριζαν οι περισσότεροι λαοί, και διασώθηκε σαν παραδοσιακή- λαϊκή ιατρική και στη χώρα μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ BACH

Τα ανθοϊάματα Bach είναι μια ανακάλυψη του dr Edward Bach, ενός Βρετανού ιατρού, βακτηριολόγου, που έζησε στις αρχές του 20ου αιώνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

— ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

— ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

— ΜΑΛΑΞΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ