— Σεμινάριο Ραβδοσκοπίας – Ραδιαισθησίας

Η ραβδοσκοπία είναι μια πανάρχαιη τέχνη, που επέτρεπε στους ανθρώπους να βρίσκουν νερό, αλλά και τα κατάλληλα σημεία για να χτίσουν τα σπίτια, τους ναούς, τα τείχη και τις πόλεις τους. Η ραβδοσκοπία για εύρεση νερού, είναι ο πλέον αποδεκτός και γνωστός στο ευρύ κοινό, τύπος γεωλογικής έρευνας.

Ραβδοσκοπία, ονομάζεται η διαδικασία ανεύρεσης μη φανερής πληροφορίας, όπως και η ανακάλυψη μη ορατών υγρών, μετάλλων, πετρωμάτων, σπηλαίων ή γήινων ακτινών, με τη χρήση ράβδου, ή αντιστοίχων εργαλείων.

Ραδιαισθησία, ονομάζεται η ικανότητα κάποιων ανθρώπων, να μπορούν να ανιχνεύσουν νερό, πετρώματα ή γεωακτίνες.

Στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι στρέφονται στην τεχνολογικά υποβοηθούμενη ραβδοσκοπία, με σκοπό την εύρεση κοιτασμάτων χρυσού, πολυτίμων λίθων ή θησαυρών.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ πως αυτό το σεμινάριο έχει αντικείμενο την εξεύρεση και αποφυγή της γεωπαθητικής έντασης, ή αλλιώς γεωπαθητικού στρες. Το γεωπαθητικό στρες, είναι βασικός παράγοντας αποσταθεροποίησης της υγείας. Το να περνάς πολύ χρόνο την ημέρα εργαζόμενος σε επιβαρυμένο πεδίο, ή ακόμη χειρότερα να κοιμάσαι τη νύχτα επάνω από βλαβερές γεωακτίνες, μπορούν να κλονίσουν βαθιά την υγεία.

Στη χώρα μας, αναφέρονται ιστορίες από γεροντότερους, για το πως έκαναν την επιλογή πριν από έναν αιώνα και περισσότερο, της κατασκευής μιας κατοικίας, και ειδικότερα του υπνοδωματίου. Ο κατασκευαστής άφηνε ένα σκύλο ή ένα άλογο να κινηθεί και να τρέξει μέσα στο οικόπεδο. Όταν το ζώο κουραζόταν, ξάπλωνε κάπου για να ξεκουραστεί.

Εκείνο το σημείο ήταν το ασφαλέστερο, άρα εκεί έχτιζαν το υπνοδωμάτιο. Κι αυτό, επειδή ήξεραν πως υπήρχαν επικίνδυνα για τον άνθρωπο σημεία, που τα συγκεκριμένα ζώα διαισθάνονταν και τα απέφευγαν. Στα ίδια αυτά σημεία, άλλα ζώα έλκονται και συναθροίζονται , (κατσαρίδες, μυρμήγκια, σφήκες, γάτες) χωρίς να υπάρχει κάποιος φανερός λόγος ή κίνητρο γι αυτό.

Η Γη εκπέμπει κυρίως θετική-θρεπτική ακτινοβολία για τα όντα που ζουν επάνω της. Υπολογίζεται πως εκπέμπει αρνητική-παθογόνα ακτινοβολία περίπου στο 2,5% της επιφάνειας της. Αν οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται ή κοιμούνται με την επιρροή της παθογόνου ενέργειας, θα έχουν κακό ύπνο, μειωμένη σωματική ενέργεια, κακή διάθεση, συχνές ασθένειες, κατάθλιψη αλλά και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Μαθαίνοντας κανείς να ανιχνεύει το γεωπαθητικό στρες, μπορεί να το αποφύγει αλλά και να το «θεραπεύσει». Έτσι θα βελτιώσει την υγεία του και την ποιότητα της ζωής του. Θα μάθουμε πως μπορούμε να ραβδοσκοπούμε με L αντένες και με ποιες μεθόδους θα εξουδετερώνουμε την παθογόνο ακτινοβολία.

Το μάθημα της Ραβδοσκοπίας – Ραδιαισθησίας διδάσκεται από τον κ. Δημήτριο Γιαννιώτη έναν από τους πλέον καταξιωμένους ρεφλεξολόγους στο χώρο, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της ρεφλεξολογίας και όχι μόνο. Έχει σπουδάσει Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Ηλεκτροβελονισμό, Ενεργειακή Διατροφολογία, Ανθοϊάματα Μπάχ, Ομοιοπαθητική, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφολογία και βοτανοθεραπεία.,Ολιστική μάλαξη, Τουίνα.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια Ρεφλεξολογίας, Προληπτικής Ιατρικής, Ομοιοπαθητικής και Ορθομοριακής Θεραπευτικής. Είναι Βιοσυντονιστής και ειδικός Ραδιαισθητικός.

Κράτηση Θέσεων