Μαθαίνοντας να αισθάνεστε την αύρα σας.

Οι αύρες, ειδικά οι ανθρώπινες αύρες, μπορούν να γίνουν αισθητές και να γίνουν ορατές. Αυτό που αρχικά μπορεί να είναι αόρατο στα μάτια σας γίνεται γρήγορα αντιληπτό με μερικές απλές ασκήσεις.

Άσκηση 1: Κρατήστε τα χέρια σας με τα δάχτυλα προς τα έξω, τις παλάμες αντικριστά και τα χέρια να είναι ανοιχτά σε απόσταση περίπου ενός μέτρου. Κλείστε τα μάτια σας και επικεντρωθείτε στο χώρο μεταξύ των χεριών σας. Αισθανθείτε αυτόν το χώρο. Το σώμα σας έχει την έμφυτη ικανότητα να αισθάνεται την αύρα. Όλοι μπορούν να το κάνουν. Αυτό δεν είναι μια ειδική ικανότητα, απλά είναι θέμα του να επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει ευαίσθητος σε κάτι που δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να το κάνετε πριν.

Με τα μάτια σας να παραμένουν κλειστά, πλησιάστε αργά τις παλάμες των χεριών σας μέχρι να φτάσουν μια ανάσα από το να αγγίξουν η μία την άλλη. Στη συνέχεια, απομακρύνετέ τες αργά. Επαναλάβετε αυτή την ενέργεια αρκετές φορές. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε κάτι καθώς συνεχίσετε να μετακινείτε τις παλάμες σας. Αυτό που αισθάνεστε ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Συνήθως, οι άνθρωποι αισθάνονται μια πύκνωση του χώρου μεταξύ των παλάμης. Συχνά παρατηρείται επίσης αίσθημα ζέστης ή κρύου και μυρμηγκιάσματος. Καθώς επαναλαμβάνετε την άσκηση μπορεί να προσανατολίζετε τα χέρια σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις, διατηρώντας τις παλάμες παράλληλες μεταξύ τους.

Εάν μετά από αρκετές επαναλήψεις δεν αισθανθείτε κάτι ανάμεσα στις παλάμες σας, φανταστείτε ότι κρατάτε μια μεγάλη μπάλα από καουτσούκ, ανάμεσα στα χέρια σας. Τώρα πλησιάστε και απομακρύνετε τις παλάμες σας μερικά εκατοστά, ενώ φαντάζεστε τη μαλακή μπάλα. Συνεχίστε την εξάσκηση μέχρι να νιώσετε  μια μικρή αντίσταση ανάμεσα στις παλάμες σας.

Άσκηση 2: Με το αριστερό σας χέρι λυγισμένο σε γωνία 90 μοιρών σημαδέψτε με τον δεξιό δείκτη του χεριού σας στο μέσο της παλάμης σας σε απόσταση ενός εκατοστού. Με τα μάτια σας κλειστά, αρχίστε να κινείτε το δεξί σας δείκτη με τυχαίες κινήσεις πάνω από την παλάμη σας. Θα μπορέσετε γρήγορα να αισθανθείτε την κίνηση του δακτύλου σας να “χαράζει” την επιφάνεια του της παλάμης σας.

Για μερικούς ανθρώπους μπορεί να είναι όπως στην προηγούμενη άσκηση, ενώ για πολλούς ανθρώπους είναι σαν να αισθάνονται  την άκρη ενός μολυβιού να κινείται πάνω στην παλάμη τους και πολλοί είναι δύσπιστοι όταν ανοίγουν τα μάτια τους και βλέπουν ότι το δεξί τους δάχτυλο δεν αγγίζει πραγματικά την  παλάμη τους.

Πηγή: #Auras