Η ταινία κινησιολογίας καταπολεμά τις ρυτίδες.

Η ταινία κινησιολογίας είναι ένα λεπτό, βαμβακερό υλικό με κόλλα στη μία πλευρά που έχει σκοπό να μιμηθεί το ανθρώπινο δέρμα τόσο σε ελαστικότητα όσο και σε πάχος. Φτιάχνεται για την υποστήριξη των αρθρώσεων και των μυών προκειμένου να ενθαρρύνει και να προάγει τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματος. Εδώ και 50 χρόνια, η ταινία κινησιολογίας χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα και συνήθως χρησιμοποιείται στο πρόσωπο για πονοκεφάλους, πόνο στα ιγμόρεια για την προστασία του δέρματος από εξαιρετικά ψυχρούς ανέμους και την πρόληψη ζημιών από το κρύο κατά τη διάρκεια του σκι, του snowboard, της χιονοσανίδας, του snowmobiling κ.λπ.

 

Τι είναι οι ταινίες προσώπου;

O Ιάπωνας οδοντίατρος Reiko Kazki χρησιμοποίησε τις ταινίες κινησιολογίας για την εξάλειψη αισθητικών προβλημάτων στο πρόσωπο.
Οι ενθουσιώδεις κριτικές των ασθενών την ενέπνευσαν να αναπτύξει μια μέθοδο με ταινία προσώπου για να διορθώσει τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο πρόσωπο και τον λαιμό, να βελτιώσει διάφορα αισθητικά ελαττώματα, από λεπτές ρυτίδες έως βαθιές πτυχές και χαλάρωση του δέρματος.
Όταν εφαρμόσουμε σωστά τη συγκεκριμένη μέθοδο στο πρόσωπο και το λαιμό, η μέθοδος παρέχει σχεδόν στιγμιαία ανόρθωση προσώπου. Η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά.

Η αρχή λειτουργίας της ταινίας είναι απλή. Ένα ελαστικό έμπλαστρο έχει αισθητική επίδραση στο δέρμα και, εάν στερεωθεί σωστά με ένταση, κάνει τους μύες να συστέλλονται και να χαλαρώνουν. Οι μύες έρχονται στον σωστό τόνο και η ανομοιομορφία του δέρματος εξομαλύνεται. Το υγρό κάτω από το δέρμα αρχίζει να κυκλοφορεί καλύτερα και το πρήξιμο υποχωρεί.

Οφέλη της μεθόδου.

  • Ανακουφίζει από μυϊκούς σπασμούς.
  • Αφαιρεί το πρήξιμο του προσώπου.
  • Ανορθώνει τα βλέφαρα.
  • Λειαίνει τις οριζόντιες και κάθετες ρυτίδες στο μέτωπο και μειώνει το πόδι της χήνας.
  • Μειώνει τις ρινοχειλικές πτυχές.
  • Μειώνει τις ρυτίδες τις “μαριονέτας”.
  • Ανορθώνει τα ζυγωματικά.
  • Ανορθώνει το οβάλ του προσώπου.

Οι ταινίες μπορούν να παραμείνουν στο πρόσωπο από 3 έως 8 ώρες. Κατάλληλες για το πρόσωπο και το ντεκολτέ είναι οι βαμβακερές ταινίες και οι μεταξωτές ταινίες.

Παρά το γεγονός ότι οι ταινίες υψηλής ποιότητας είναι υποαλλεργικές, πριν χρησιμοποιήσετε τις ταινίες για πρώτη φορά, εφαρμόστε ένα δοκιμαστικό έμπλαστρο κοντά στην κάμψη του αγκώνα (στο εσωτερικό) για 30-40 λεπτά.

Η μέθοδος  δεν προορίζεται για παιδιά.Η τοποθέτηση ταινίας στο πρόσωπο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά την ολοκλήρωση του μυοσκελετικού σχηματισμού του προσώπου.

Δείτε το video:   https://youtu.be/G4PXbzfwKJo

Πηγή: #uralstk