Το να ασκείστε διαλογισμό Δίδυμες Καρδιές είναι σαν να κάνετε ένα πνευματικό ντους.

— TWIN HEARTS MEDITATION

O διαλογισμός στις Δίδυμες καρδίες χρησιμοποιεί την προσευχή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης προκειμένου να μας κάνει ένα κανάλι ευλογιών για τη γη. Είναι ένας εύκολος, γρήγορος καθοδηγούμενος διαλογισμός που εφαρμόζουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα από το θρησκευτικό τους προσανατολισμό.
Ο διαλογισμός , αντίθετα από όσα πολλοί πιστεύουν, δεν είναι θρησκευτική πρακτική αλλά εκπαίδευση του νου. Με το συχνό διαλογισμό στις Δίδυμες καρδιές βελτιώνουμε τη σωματική μας υγεία, την συναισθηματική μας υγεία και αναπτύσσουμε την πνευματική μας σύνδεση με το Θεό.
Τα πλεονεκτήματα από την πρακτική αυτού του διαλογισμού είναι αυτοπεποίθηση, εκτίμηση για τον εαυτό μας και τους άλλους, δυναμώνει και διατηρεί το σώμα υγιές, ανακουφίζει από το στρες και μας κάνει πιο χαρούμενους, βελτιώνει τις σχέσεις μας, αναπτύσσει τη διαίσθηση.

— TWIN HEARTS MEDITATION WITH SELF HEALING

Αυτή η εκδοχή του διαλογισμού Δίδυμες Καρδιές με αυτοθεραπεία συμπεριλαμβάνει εκτός από το βασικό κομμάτι του διαλογισμού και ένα επιπλέον κομμάτι που σκοπό έχει την αυτοθεραπεία του σώματος.
Σε αυτό το διαλογισμό το θεικό φως κατευθύνεται από την κορώνα σε όλα τα σημεία του σώματος και τα όργανα προκειμένου να επιτευχθεί η ομοιόσταση του οργανισμού. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε τη βελτίωση των σωματικών προβλημάτων και τη διατήρηση ενός υγιούς σώματος.
Αν και είναι ένας εξαιρετικά δυνατός και αποτελεσματικός διαλογισμός δεν αντικαθιστά την αλλοπαθητική ιατρική , δε συνιστάται για ηλικίες κάτω των 16 ετών , σε ανθρώπους με υπέρταση και προβλήματα καρδιάς, σε εγκύους, σε ισχυρούς καπνιστές, και σε ανθρώπους που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κρέατος και κυρίως χοιρινού.

— TWIN HEARTS MEDITATION WITH PSYCHOTHERAPY

Αυτή η εκδοχή του διαλογισμου Δίδυμες Καρδιές με ψυχοθεραπεία συμπεριλαμβάνει εκτός από το βασικό κομμάτι του διαλογισμού και ένα επιπλέον κομμάτι που σκοπό έχει την ψυχοθεραπεία του διαλογιζομένου.
Σε αυτό το διαλογισμό το θεικό φως κατευθύνεται από την κορώνα στα διάφορα ενεργειακά κέντρα του σώματός μας και την αύρα μας με σκοπό τον καθαρισμό τους από αρνητικές σκέψεις , συναισθήματα, την επιδιόρθωσή τους και την ενεργοποίησή τους με καθαρό πράνα. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε να είμαστε πιο ισορροπημένοι, πιο ήρεμοι και να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε την καθημερινότητά μας αποτελεσματικά.
Αν και είναι ένας εξαιρετικά δυνατός και αποτελεσματικός διαλογισμός δεν αντικαθιστά την αλλοπαθητική ιατρική , δε συνιστάται για ηλικίες κάτω των 16 ετών , σε ανθρώπους με υπέρταση και προβλήματα καρδιάς, σε εγκύους, σε ισχυρούς καπνιστές, και σε ανθρώπους που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες κρέατος και κυρίως χοιρινού.

— ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ

Ο διαλογισμός στους Αρχαγγέλους είναι ένας διαλογισμός κατά τη διάρκεια του οποίου ερχόμαστε σε επαφή με το αγγελικό βασίλειο και συγκεκριμένα με τους Αρχαγγέλους Ουριήλ, Ραφαήλ , Μιχαήλ και Γαβριήλ.
Ο Αρχάγγελος Ουριήλ είναι ο άγγελος της ειρήνης. Μέσω του διαλογισμού αυτού συνδεόμαστε μαζί του ζητώντας του να φέρει ειρήνη στον κόσμο αλλά και εσωτερική ειρήνη σε εμάς και τους αγαπημένους μας.
Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο άγγελος της θεραπείας. Ερχόμαστε σε επαφή μαζί του και του ζητάμε να θεραπεύσει εμάς αλλά και όλο τον κόσμο σε όλα τα επίπεδα και επιπλέον να μας δυναμώσει ως θεραπευτές.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο άγγελος της προστασίας και της καθοδήγησης. Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού έχουμε την ευκαιρία να του ζητήσουμε προστασία για εμάς και όλο τον κόσμο αλλά και καθοδήγηση σε θέματα που μας απασχολούν.
Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι ο αγγελιοφόρος του Θεού. Είναι αυτός που φέρνει πληροφορίες και ειδήσεις . Συνδεόμαστε μαζί του και αφουγκραζόμαστε αν μας δίνει κάποια πληροφορία ή είδηση που θα μας είναι χρήσιμη.
Ο διαλογισμός αυτός είναι επίσης πολύ δυνατός καθώς εκείνη τη στιγμή βρισκόμαστε κάτω από την παρουσία των Αρχαγγέλων και βιώνουμε έντονα τη Θεική παρουσία, τη Θεική αγάπη και τη Θεική προστασία.