Γεννήθηκα στην Αθήνα, είμαι μητέρα δύο αγοριών και σπούδασα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Human Resources Management. Τα τελευταία είκοσι χρόνια εργάζομαι σε οικονομικές υπηρεσίες διάφορων εταιρειών. Το 2010 χρειάστηκε να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα υγείας του μικρότερου αγοριού μου και στράφηκα στην ομοιοπαθητική. Βλέποντας τα θεαματικά αποτελέσματα αποφάσισα να γνωρίσω τον μαγικό κόσμο των εναλλακτικών θεραπειών.

Έκανα διάφορα σεμινάρια, διάβασα άρθρα, βιβλία και αποφάσισα να ξεκινήσω να μαθαίνω ρεφλεξολογία. Παρακολούθησα δύο χρόνια εκπαίδευσης στο ΚΕΡΕ με την αγαπημένη μου δασκάλα την κα Στραβελάκη Ευφροσύνη. Ακολούθησαν επιμορφωτικά σεμινάρια με δασκάλους όπως η Hagar Basis,  η Heinrike Bergmans, Σπύρος Δημητράκουλας κ.α.

Στη συνέχεια βρέθηκα στον κόσμο του Reiki αποκτώντας τον τίτλο του Master Reiki Teacher από την Βούλα Καρλοβασίτη. Το SRT με την κα Άννα Παπαδάτου ήταν η φυσική συνέχεια μέχρι που βρέθηκε στο δρόμο μου το Pranic Healing και η Archatic Yoga . Με τίτλο βαθμίδας Associate Pranic Healer και έχοντας παρακολουθήσει την Archatic Yoga έχω την τύχη να προχωρώ σε αυτό το ταξίδι με αγαπημένους δάσκαλους τους Master Stephen Co, Master Hector Ramos, Senior Instructor  Riccardo Scornajenghi, Chiara Perfetti, Γιώργο Σταμούλη.

Η παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, το rejuvance και οι διαφόρων ειδών μαλάξεις ήρθαν να συμπληρώσουν το παζλ.
To 2017 πιστοποιήθηκα ως Face Yoga instructor από τη Fumico Takatsu. Η Face Yoga είναι ένα είδος γυμναστικής που προσφέρει ευεξία και βελτιώνει την εμφάνιση του προσώπου.

Και το μαγικό αυτό ταξίδι συνεχίζεται…

— ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για την αποφυγή καθυστερήσεων και ταλαιπωρίας, το ραντεβού σας κλείνεται τουλάχιστον μια ημέρα νωρίτερα. Παρακαλείστε να έρχεστε πέντε λεπτά νωρίτερα ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στα επόμενα ραντεβού και να μην μειώνεται ο χρόνος της θεραπείας σας. Πιθανή ακύρωση ή αλλαγή στην ώρα γίνεται 24 ώρες πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού. Σε περίπτωση ακύρωσης την ίδια μέρα του προκαθορισμένου ραντεβού επιβαρύνεστε με το 50% του ανάλογου κόστους.

— ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ

Ένα μέρος των εσόδων του κέντρου αποδίδονται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς όπως «Σύλλογος Αγκαλιά», «Σύλλογος Παιδιών με σύνδρομο Down», «Action Aid» καθώς και σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ